Kracht

Onze kracht is partnership met de opdrachtgever omdat Strelkin een langdurige relatie nastreeft. Voor we aan de slag gaan, zullen we altijd eerst met de potentiële opdrachtgever analyseren waar en op welk niveau hij behoefte aan flexwerkers heeft. Wat in de branche te vaak vergeten wordt, is dat voor bijvoorbeeld medewerkers ook een analyse nodig is welk type mens en mentalitieit specifiek voor deze job nodig is.spring.jpg
Ook de vraag wie deze mensen vanuit Strelkin op de werkvloer aanstuurt is onderdeel van een succesvolle invulling van de opdracht. De inzet van mensen is onze verantwoordelijkheid die we niet op het bordje van de opdrachtgever schuiven. Centraal staat dat het proces probleemloos verloopt. Het komt in onze filosofie niet voor dat we een aantal mensen sturen ‘en dan wel zien waar het schip misschien strandt’.
Een opdrachtgever vertrouwt ons toe dat zijn processen ongestoord verlopen zodat een hoge graad van efficiency en effectiviteit bereikt wordt.
Informeer eens hoe wij voor uw onderneming een passend flexwerkplan met gekwalificeerde medewerkers kunnen opzetten. We denken graag met u mee!