Algemeen

calliper_measurement.jpgWelkom op de website van Strelkin. Wij zijn een regionaal werkend bemiddelingsbureau met een focus op functies bij technische bedrijven. Van werkplaats tot verkoop. Vanuit Almelo bemiddelen wij vakkundig en gemotiveerd personeel. Alhoewel Strelkin een relatief jonge organisatie is, hebben wij reeds meer dan 15 jaar ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling.

Werkgever

Als u extra capaciteit zoekt binnen uw bedrijf of op uw projecten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander de juiste kandidaat te vinden voor uw vacature. Hierbij kijken wij niet alleen naar de functie-eisen maar vooral naar de cultuur binnen uw organisatie. Dit doen wij op een zeer persoonlijke wijze waarbij iedere klant voor ons even belangrijk is. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij personeelszaken zoals administratie, ontwikkeling, functioneringsgesprekken en beleid. Ook voor outplacement kunt u bij ons terecht.

Werknemer

gereedschap verspaningAls vakman, en zeker ook -vrouw, verdien je het beste van het beste. Zo denken wij er ook over. Als je via Strelkin aan de slag gaat is alles dan ook tot in de puntjes geregeld. Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en kunnen je derhalve uitstekend voorbereiden op je nieuwe baan. Op Indeed zijn onze laatste vacatures te vinden. Zit er geen passende vacature bij? Bellen of mailen met jouw wensen en mogelijkheden kan altijd!