Missie

Strelkin is voor veel opdrachtgevers nog vaak een grote onbekende in de flexbranche. En dat willen we graag veranderen natuurlijk! 
Wat wij doen is efficiënt werken. Onze kernactiviteit is het leveren van maatwerk en service. Wij wikkelen zaken adequaat bij de opdrachtgever op zijn werkvloer af. Daarbij gaan we niet voor kortstondig succes maar zetten ons in voor een duurzame relatie.

us_navy_050308-n-1485h-062_hull_maintenance_technician.jpg
Wanneer een opdrachtgever kiest voor flexwerk of de diensten van een zzp-er, is dat zijn bedrijfseconomische beslissing. Van Strelkin verwacht hij dat deze partner even kostenbewust is om via efficiënte dienstverlening zijn economische concurrentiepositie te verbeteren. Verwacht van ons dan ook geen kostenverslindende fratsen om opdrachtgevers te imponeren. Strelkin is in veel branches actief. Alleen door zo te opereren kun je partners optimaal bedienen. Met onze ervaring weten we dat dat iedere branche zijn eigen specifieke kenmerken heeft met elk een eigen benadering. Is voor een ingenieursbureau detachering de geschikte methode, voor een medische praktijk zal dat de inzet van bijvoorbeeld ZZP’ers zijn. Daarvoor is het noodzakelijk dat we exact inzicht krijgen wat u van uw aanstaande medewerkers verwacht en van welk proces zij onderdeel moeten uitmaken. Met die kennis bieden we maatwerk.